Joga - put radosti i mudrosti

Da li ste napeti, nemirni, bezvoljni, ili imate bolove u leđima, vratu, ramenima...?

Da li osećate da vam je potrebna promena, da ne živite punim plućima, da životne vrednosti koje se nude ne zadovoljavaju vaša očekivanja?

Ako ste barem na jedno pitanje odgovorili potvrdno, onda je pravo vreme da počnete sa vežbanjem joge. Čak i da vam je sasvim dobro, uz jogu će vam biti još bolje. Zato, počnite već danas!

Praktikovanjem joge pokrenite život, smanjite tegobe i stvorite unutrašnje zadovoljstvo. Tada sve postaje lakše, lepše i smislenije.

Dobro došli u radionicu joge!

...................................................................................................................

Novosti

U TOKU JE UPIS na kurseve JOGE - prijavite se!

U toku je upis novih članova na časove joge koji se održavaju na adresi: Petra Drapšina 27, Novi Sad. Za upis obavezno pozvati 064/178-9676 . Pogledajte raspored časova

personalni / individualni časovi

Pored grupnih časova, koji se održavaju po redovnom rasporedu, moguće je organizovati i vanredne časove i to: 

  • individualni čas (sami sa instruktorom),
  • čas sa manjom grupom (porodica, prijatelji, kolege...),
  • vežbanje u parovima
  • korporativna joga

Sadržaj časova se personalizuje, odnosno sastavlja prema specifičnim potrebama svakog klijenta. Časovi se mogu organizovati u našem ili vašem prostoru, na srpskom ili engleskom jeziku. 

POKLON-VAUČERI

Poklon-vaučer može biti lep poklon dragoj osobi, bilo za rođendan, Dan zaljubljenih, 8. mart ili nekim drugim povodom. Možete naručiti poklon-vaučere za izabrani paket časova joge:

- vežbanje u grupi: 4, 8, 12 ili 16 časova mesečno ili

- individualni časovi, u programu po izboru.

Za sve informacije i realizaciju poklon-vaučera, javite se na telefon: 064/178-9676  

časovi joge na engleskom jeziku

Naše udruženje organizuje časove joge na engleskom jeziku za pojedince ili grupe. Termini i sadržaj časova se dogovaraju sa instruktorom i prilagođavaju individualnim potrebama. Za više informacija pozovite 064/1789-676 .

YOGA CLASSES IN ENGLISH

Our yoga association is arranging private or group yoga classes in English. Terms and conditions of the class are to be arranged with the yoga instructor and are adjusted for the particular needs of students.  For more information please call 064/1789-676 .