Joga - put radosti i mudrosti

Da li ste napeti, nemirni, bezvoljni, ili imate bolove u leđima, vratu, ramenima...?

Da li osećate da vam je potrebna promena, da ne živite punim plućima, da životne vrednosti koje se nude ne zadovoljavaju vaša očekivanja?

Ako ste barem na jedno pitanje odgovorili potvrdno, onda je pravo vreme da počnete sa vežbanjem joge. Čak i da vam je sasvim dobro, uz jogu će vam biti još bolje. Zato, počnite već danas!

Praktikovanjem joge pokrenite život, smanjite tegobe i stvorite unutrašnje zadovoljstvo. Tada sve postaje lakše, lepše i smislenije.

Dobro došli u radionicu joge!

...................................................................................................................

Novosti

U TOKU JE UPIS novih članova - prijavite se!

U toku je upis novih članova u naše udruženje. Upis i održavanje aktivnosti su na adresi: Petra Drapšina 27, Novi Sad. Za upis obavezno pozvati 064/178-9676 . Pogledajte raspored časova

IZNAJMLJIVANJE PROSTORA ZA PREDAVANJA, RADIONICE, SEMINARE... 

Prostor se nalazi u Novom Sadu na adresi Petra Drapšina 27, u prizemlju stambene zgrade i koristi se za  održavanje časova joge.
Prostor je slobodan za iznajmljivanje:
-  Vikendom neograničeno,
-  Radnim danima: od 11 do 16sati.
Prostor se sastoji od: prijemne prostorije, 2 toaleta, ostave i glavne sale. Ukupna površina je 110 m2, a glavna sala ima 80m2. Sala je opremljena: klima uređajem, stolicama (20 komada), dobrom rasvetom, strunjačama (30 komada) i jastučićima. Sala se može potpuno zamračiti ili diskretno osvetliti led-svetlima, po potrebi. U prijemnom delu se nalaze ormarići sa ključevima za odlaganje stvari.
Za ostale potrebne informacije kontakt telefon je: 064/178-9676